keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Ratsastusgaala

Vielä ennen kunnon kisakauden alkua oli aika juhlistaa viime vuoden saavutuksia. Ratsastusgaala on SRL:n juhla vuoden aikana ansioituneille urheilijoille.

Mukana olivat luottogroomini Laura Aalto sekä Lounais-Suomen alueen puheenjohtajanakin toimiva serkkuni Kirsi Siivonen.

kuva: Sonja Holma

Palkitsemiset olivat tietysti pääosassa. Valiomerkkien lisäksi palkittiin Vuoden ratsastaja ym. vuoden aikana äänestyksillä tai tuomariston perusteella pärjänneet. Viime vuoden sijoituksistani parivaljakolla Aarteen Viuhti ja Kotimäen Tigeress sain poniparivaljakoiden valiomerkin. Valjakkoajon valiomerkkejä olivat noutamassa myös hevosyksiköissä Jouni Heikinheimo ja poniyksiköissä Leena Kalalahti.
kuva: Kirsi Siivonen

Mutta suuressa osassa oli myös hieno illallinen oheisohjelmineen. Illan esiintyjät olivat mahtavia sekä ruoka hienosti tarjolla ja hyvää. Kaiken kaikkiaan mukava ilta mahtavassa seurassa!





Vuodelta 2014 vielä siis saavutuksina: poniparivaljakoiden valiomerkki ja kansallisen rankingin 1. sija (Aarteen Viuhti & Kotimäen Tigeress), Lounais-Suomen aluerankingin 1. sija (Aarteen  Viuhti) ja Suomen Shetlanninponiyhdistyksen Vuoden Kilpailija 2. sija.


Tämän jälkeen on hyvä suunnata katseet tulevaisuuteen ja ajatukset tulevaan kauteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti