sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Helsinkiä ja pikkubordereita

Eilen ajelin Helsingissä ristiin rastiin, kun kävin katsomassa Tyynen viimeisen pentueen pentuja ja samalla siistin ne Nuori Border -päivää varten. Pennut ovat nyt siis vajaan puolen vuoden ikäisiä. Oli todella kiva nähdä nämä ja todeta, että ovat mahtavissa kodeissa, joissa sekä koirat että omistajat olivat selvästi tyytyväisiä toisiinsa. Ja tuli nähtyä Helsingistäkin alueita, joissa en ole ennen käynyt...

Kössi (S. Last Boy Scout) oli selvästi kaikista pienin, mutta luonteeltaan ja ilmeiltään ehkä eniten tullut emäänsä. Hyvin tottelevainen ja sievä koira, joka tykkää kaikesta rapsuttelusta. Ja erittäin ahne, eli siis ilmetty emänsä :D




Vappu (S. Last First Kiss) oli tummempi ja erittäin hyvä turkkinen koira. Ahkera koirapuiston kävijä on hyvässä lihaksessa ja vaikuttaa hyvin tasapainoiselta luonteelta. Vapulla oli ehkä enemmän isänsä pilke silmäkulmassa, ja on vielä aktiivinenkin ja kaikkien kanssa toimeen tuleva koira. Vappu tietää selvästi oman arvonsa, mutta osaa ottaa toiset koirat huomioon ja "lukee koiraa" erittäin hyvin.




Mocky (S. Last Resort) oli isoin ja vankin, niinkuin oli jo pikkupentuna. Päästä on aivan ilmetty emänsä, muuten on tätä tummempaa versiota ja hyvä turkkista kuten Vappukin. Mocky on myös hyvin oppivainen ja tullut hienosti toimeen perheen lasten kanssa.



2 kommenttia:

  1. Kiitos Päivi vielä kerran käynnistäsi. Kuulit varmasti samat jutut moneen keraan, mutta ainakin näyttelit kiinnostunutta. On tosi tärkeää, ainakin meille, että voimme kertoa Vapusta ja kysyä mielipidettäsi eri asioista. Pentutapahtumassa tavataan taas :). t. Tuomo, Tarja ja Vappu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli erittäin mukavan nähdä pennut ja kuulla niiden kommelluksista. Hienoa näin kasvattajana todeta, että pennut ovat päässeet hyviin koteihin ja niin omistajat kuin koiratkin ovat tyytyväisinä. Aina on parempi kysyä kuin kokeilla ja Nuori Borderissa nähdään taas sisaruksetkin :)

      Poista