tiistai 11. helmikuuta 2014

Keilakunkku 1 ja aluevalmennus

Viikonloppuna Otto (sph-ruuna Pikku Otto) ja Onni (abc-ruuna Pallas Rivttes Warrior) olivat mukanani Hessi-tallilla  aluevalmennuksissa ja vuoden ensimmäisessä Keilakunkku tarkkuuscupin osakilpailussa.

Valmennuksissa Otto näytti parastaan ja oli erittäin virkeä ja iloinen. Kulki todella hienosti ja oli hyvä ajaa, se vaan tekee kaiken mitä siltä pyytää ja vielä innoissaan. Viikonlopun huipennukseksi vielä kaksi hyvää rataa: +35 cm puhtaasti ja sijoituttiin toisiksi sekä Otolle ensimmäinen +25 cm sujuvasti yhdellä pudotuksella, vaikka väsymys alkoi hieman painaa jo tässä vaiheessa viikonloppua.


Onnin tiiviimpi koulutusjakso päättyy sopivasti tähän viikonloppuun ja valmennuksissa Onni näyttikin jo hyviä pätkiä, vielä vaan jaksaminen ei riitä kovin pitkiin pätkiin. Kuitenki oli rauhallinen uudessa paikassa eikä kummastellut enää toiset maratonvaunujakaan. Sunnuntaina Onni jaksoi vielä hienosti hölkkiä yhden radan, ensimmäisellä kerralla keilojen välistä suoritettiin puhtaasti +35 cm, vielä oli hieman hidas, mutta poni oli rento ja tyytyväinen ja sehän on tässä kohtaa tärkeintä.
Viikonlopun kruunuksi siis Keilakunkun nuorten hevosten sarjan jaettu johtotila näillä poneilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti