maanantai 8. syyskuuta 2014

Bordereita ja yllättäjä-Tofu

Elokuun lopussa oli bordereiden erikoisnäyttely Helsingissä. Mukana menossa oli juniorijengi eli  pentuluokassa S. Sleeping Beauty "Minttu", junioriluokassa S. Last First Kiss "Vappu" ja S. Last Unicorn "Unna" ja nuorten luokassa Junipermoor's Regente Pearl "Tofu".

Aamu alkoi aikaisin ja ensimmäisenä vuorossa olivat Vappu ja Unna. Vappu kulki hienosti omistajansa kanssa ja sijoittui luokassa hienosti toiseksi EH:lla. Tiukalla tuomarilla Unnan tulokseksi jäi H, vielä saa rauhassa kehittyä.
Vappu JUK2 JUN-EH

Unna JUN-H

Seuraavaksi vuoroon vaihtui lennossa Tofu, joka olikin aluksi aika villinä ja menossa joka paikkaan. Yksin jo malttoi keskittyä ja toimikin hyvin ja tuloksena oli älyttömän hyvä saavutus eli luokan toinen sija ERI:llä ja SA:lla! Päivä siis piteni yhtäkkiä reilusti kun odotellaan paras narttu-kehää.
Tofu NUK2 NUO-ERI SA

Pikku-Minttu kävi pyörähtämässä pentukehässä, hieman oli malttamaton, mutta hyvää kokemusta taas kertyi.
Minttu pentuluokassa

Kaikki käyttäytyivät kokemukseensa nähden hyvin ja jaksoivat odottaa pitkän päivän sekä rentoutuakin välillä.

Tofu kävi vielä lopuksi kääntymässä paras narttu-kehässä jossa oli suuresta koiramäärästä huolimatta vain 7 narttua, mutta jäi tällä kertaa sijojen ulkopuolelle. Edustettiin sitten vielä Junipermoor's kasvarissakin ja saatiin samalla Tofulle hieman lisää hyödyllistä kokemusta kehästä. Hieno päivä ja ilmakin suosi, tiukoilla tuomareilla kaikki saivat hyvät arvostelut ja varsinkin Tofu yllätti positiivisesti! Kiitos kaikille kasvattien omistajille!

Tofu ja Unna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti