keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Mahtava Rauman näyttelyviikonloppu

Rauman näyttelyssä tulee melkein jokavuosi käytyä ja se taitaakin olla lähin kaikkien rotujen näyttely. Tänä vuonna lauantaina oli terrierit ja seisojat sekä sunnuntaina seurakoirat, joten molemmat päivät tuli siellä vietettyä.
Lauantaiaamuna Retu (Tankolammen Pastori) oli heti ensimmäisenä kehässä. Odotukset eivät olleet korkealla viimenäyttelyissä saatujen EH ja H linjan vuoksi. Tällä kertaa tuomari tykkäsi Retusta ja tuloksena ERI JUK1 SA PU1 serti ja sitten vielä narttuja vastaan Retu suoriutui myös ROP-junioriksi ja ROPiksi. Eipä mitään kuin odottelemaan ryhmäkehiä siis, Raumalla oli myös Belcando BIS-junior kisa, joten kaksi kertaa pääsee pyörähtämään isoon kehään.



Tankolammen Pastori, ROP, ROP-juniori, serti

Onneksi oli borderitkin mukana, että sai ajan kulumaan. Raumalla asuva Reiska (S. Ray Of Hope) tuli näyttelyyn vierailemaan ja kannustamaan äitiään. Reiska olikin kasvanut jo isoksi pojaksi.

Reiska ja emänsä Minttu

Sitten itse näyttelyyn. Koska mukana oli vain narttuja niin urokset sain katsoa ensin rauhassa. Siinä olikin jo jännittämistä, koska Tofun tulevien pentujen isä Wallu (Dog Agnes Da Vinci Code) suoriutui hienosti ja nappasi viimeisen sertinsä ollen myös ROP sekä siis uusi Suomen muotovalio! Onnea Wallulle!
Tofun tulevien pentujen isä Dog Agnes Da Vinci Code, ROP, serti --> FI MVA

Bordereissa mukana minulla olivat junnu Jade (S. Runotyttö) ja hienosti äitiyslomastaan palautunut Minttu (S. Sleeping Beauty). Molemmat esiintyivät hienosti, Mintulle tuloksena EH ja pikku-Jade yllätti ollen PN4!

Sangron Runotyttö ERI JUK3 SA PN4


Sangron Sleeping Beauty EH AVK3



Pitkän kuuman päivän odotuksen jälkeen oli vuorossa isot kehät. BIS-juniorikisassa Retu nostettiin kanakoiraryhmän parhaana jatkoon, mutta sijoituksetta kuitenkin jäätiin, eli hienosti epävirallinen junnujen BIS5! Sitten vielä FCI7 ryhmäkehä, joka tällä kertaa olikin yllättävän suuri. Tuomarina sama joka oli rotukehässäkin, ja selvästi arvosti liikkeitä paljon tai ainakin juoksumäärästä päätellen. :) Päästiin jatkoon ja lopulta sijoitus RYP4! Aivan mahtavaa, eipä turhaan jääty odottelemaan koko päiväksi. Retu on selvästi tuomarien mielipiteitä jakava, joko sitä pidetään liian pienenä tai siitä tykätään todella paljon.

Retu RYP4


Sunnuntaina oli onneksi lyhyempi päivä, mukavassa tuulessa mukana oli karvapallo Nätti (Iitintiltu). Nätti suoriutui hienosti junnuluokan toiseksi saaden ensimmäisen SA:n.

Tuuli, Nätti ja ruusuke




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti