keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Tofusta valio!

Kevät on aina kiivainta näyttelykautta, joka viikonloppu tulee jossakin päin Suomea tai lähimaita reissattua. Toukokuussa tuli mukavasti menestystäkin.

12.5. oli metsästyskoirien erikoisnäyttely Virossa Säreveressä, sillä reissulla mukana olivat Retu, Tofu ja Jade. Borderit olivat ensimmäisenä aamulla ja Jade (S. Runotyttö) aloitti junnuluokassa. Nyt oli esiintyminen jo selvästi parempaa kuin viikkoa aiemmin ja tuloksena upeasti ERI SA junnuserti. Sitten lennosta vaihto Tofuun (Junipermoor's Regente Pearl) ja avoimeen luokkaan, jossa oli 3 narttua. Tofu oli mahtavassa kunnossa, vaikka mahan seutu alkaakin jo hieman pyöristyä, ja esiintyikin ihan ok. Hieman alkaa jo tiineys tuntua mamman mielihaluissa. Mutta Tofu hurmasi tuomarin ja tuloksena ERI AVK1 SA serti ROP ja sen myötä Tofusta tuli Viron ja samalla Suomen muotovalio!! Paras narttu kehässä vielä Jade kruunasi päivän ollen Tofun jälkee PN2, vaikka jälkikäteen huomattiinkin, että tuloksissa lukee väärin. No, sillä ei onneksi ole väliä. Pääasia on, että Tofu sai nyt viimeisen vaadittavan sertin ja vihdoin valiotittelin! Nyt sen on hyvä jäädä kasvattelemaan vatsaansa.


äiti ja tytär ruusukkeidensa kanssa


Sangron Runotyttö, ROP-junnu, junnuserti



Junipermoor's Regente Pearl, ROP, serti --> EE MVA FI MVA


Sitten oli auringonoton vuoro ja Retu (Tankolammen Pastori) oli vasta iltapäivällä. Karkkareita oli huikeat 17 kpl, koska tänne oli sallittua tulla myös typistettyjen koirien. Retu sai junnuluokassa EH:n tuomarin selitysten kera, että pitäisi olla enemmän naamakarvoja. No jos ei kasva niin ei kasva. :D Ehkä pikkupojan puberteetti tulee myöhässä ja alkaa partakin taas kasvamaan.

Tankolammen Pastori

Posti toi myöhemmin Tofun Viron valiovahvistuksen ja ruusukkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti