tiistai 29. tammikuuta 2019

Pikakelaus loppuvuodesta

Päivittäminen on taas jäänyt, pimeä syksy on vähän sellaista aikaa, että odottaa vaan kaiken kääntyvän parempaan ja valoisampaan suuntaan. Olihan siellä vielä hyviäkin hetkiä, Nada (Autopilot Feel The Force) oli Terri-Erissä ROP-pentu, kasvattien ja Retun (Tankolammen Pastori) kanssa käytiin Latviassa ja Liettuassa näyttelyssä niin että saatiin Retusta Baltian juniorimuotovalio ja Jadesta (S. Runotyttö) Viron ja Liettuan juniorimuotovalio sekä Koda (S. Royal Contender) oli ROP-pentu Latviassa.
Vielä viimeisenä lähdettiin Retun ja Tofun (Junipermoor's Regente Pearl) kanssa lomailemaan Latvian kautta Puolaan. Kilometrejä tuli mittariin niin autolla kuin kävellenkin ja Tofu keräsi tililleen muutaman vara-cacibin lisää ja Retu avasi cacib-tilinsä Puolassa ollen Poznanin kv-näyttelyssä ROP.

Rally-tokoon hurahdin syksyn mittaan, melkein kaikki koirat päässet sitäkin treenaamaan. Retu pääsi kokeilemaan epävirallisiin kisoihin nami-ALO-luokkaan ja Tyyne-mamma (Matchmeadow's Wild Rose) aloitti 13-vuotiaana kilpailemisen ja saavutti virallisista kisoista jopa koulutustunnuksen RTK1.

Annetaan kuvien puhua puolestaan ja yritetään päivitellä aktiivisemmin keväällä.


Nada ROP-pentu Terri-Eri


Latviassa Retu jsert RYP3, Unna PN2, Koda ROP-pentu

Liettuassa Retu jsert ROP, Jade jsert ROP, Helmi N-serti

Retu Puolassa ROP cacib, Tofu Puolassa ja Latviassa PN2 vacacib


Retu nami-ALOssa

Tyynelle tuomarinpalkinto ja RTK1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti