torstai 28. helmikuuta 2019

Turun näyttely

Näyttelykausi avautui perinteisesti Turun kansainvälisellä näyttelyllä tammikuun lopulla. Paikalla olin molempina päivinä, lauantaina kanakoirien kanssa ja sunnuntaina oli vuorossa borderit, joita olikin mukana aika joukko. Molempina päivinä eteen osui tarkat ja tiukat, mutta reilut tuomarit, joiden päätösten kanssa oli helppo olla samaa mieltä.



Mukana esitettävänä oli pieni münsterinseisoja Raitsusaaren Emmiina. Eevi on mukava nuori koira, joka oli nyt ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään saaden EH:n. Tuomarin mukaan koirassa on paljon todella hyvää, mutta  on vielä hieman epäsopusuhtaisessa kasvuvaiheessa.

Raitsusaaren Emmiina EH

Saksanseisoja Tankolammen Pastori eli Retu otti linjansa mukaisesti suomalaiselta tuomarilta EH:n. Nyt tuomari sanoi jo, että kroppa on riittävän maskuliininen kokoon nähden, mutta pää saa vielä kehittyä. Noh, Retu on kyllä juuri pudottanut melkein kaikki parta- ja kulmakarvat, joten ei ollut yllättävä tuomio.
Tankolammen Pastori EH


Bordereita oli paikalla jopa 34 kpl, pääpaino juniori- ja nuorten luokan koirilla. Meiltä parhaiten pärjäsivät juniorit Nada (Autopilot Feel The Force) ja Topi (S. Beacon Of Hope) saaden ERIt.

Autopilot Feel The Force ERI

Sangron Beacon Of Hope


Muutkin koirat esiintyivät mukavasti EH:n arvoisesti, Jade (S. Runotyttö) nuorten luokassa ja Helmi (S. Checkmate) sekä Derrick (S. Knockout) avoimessa luokassa.

Sangron Runotyttö EH

Sangron Checkmate EH

Sangron Knockout EH


Myöskin Kerttu (S. Gogibus Pearl) oli hienosti VSP-pentu!

Sangron Gogibus Pearl VSP-pentu

Kasvarikin esitettiin KP:n arvoisesti, vaikka olikin hieman erityyppisiä koiria mukana.

Sangron KP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti