torstai 28. helmikuuta 2019

Vuoden ulkomainen näyttelystartti

Ulkomaan näyttelyt aloitettiin oikein urakalla. Reissussa oltiin kaksi peräkkäistä viikonloppua Virossa ja sitten muutaman viikon päästä vielä Liettuassa. Ja jatkoa seuraa... ;)

Virossa mukana oli vain bordereita. Narvassa tammikuun lopulla oli suomalaisten rynnäkkö, kun kolme borderikasvattajaa oli päättänyt lähteä samaan näyttelyyn. No jokaiselle jotakin ja meidän osalta se tarkotti sitä, että Nada (Autopilot Feel The Force) oli molempina päivinä ROP-juniori ja sai junnusertin sekä toisena päivänä oli ROP, Helmi (S. Checkmate) oli PN3 ja PN2 sekä toisena päivänä serti, Derrick (S. Knockout) oli PN3. Joten melko mukavasti menestystäkin tuli!

Helmi serti PN2 ja Nada ROP

Nada, Derrick ja Helmi

Nada ja Helmi ruusukkeineen

Narvan palkintosaalis

Valgaan vaihtui koirat ja seura, mutta tulokset pysyivät mukavina. Koda (S. Royal Contender) oli molempina päivinä VSP-juniori ja sai junnusertit, Unna (S. Last Unicorn) sai toisen sertinsä ja Erwin (S. Rokkimakkara) vastasi yllätyksestä ollen molemina päivinä ROP!
Kaikista mukavinta on kuitenkin aina huomata, kuinka hyvin tottumattomatkin koirat ovat näyttelypaikalla ja vieraissa hotellihuoneissa sekä tulevat toimeen keskenään. :)

Erwin 2x ROP

Pojat alhaalla, Unna omassa yksiössään

Valgan palkintosaalis


Sitten oli pieni hengähdystauko ja helmikuun lopulla taas mentiin, tällä kertaa suuntana Liettua ja Panevezys. Mukana viisi koiraa ja luottokepo Jemi. Paikalla oli myös paljon muita suomalaisia, kun täältä oli järjestetty bussimatka. Joten aikataulujen mentyä päällekkäin lauantaina Retun (Tankolammen Pastori) esitti onneksi valjakkopiireistä jo tutuksi tullut Anne. Retu esiintyi hienosti, mutta tässä oli tullut itselleni joku ajatuskatkos, kun olin sen ilmoittanut kahdelle venäläistuomarille, jotka tunnetusti tykkäävät isoista koirista. Joten Retun tulokset eivät tällä reissulla päätä huimanneet.
Onneksi bordereilla meni sitäkin paremmin. Nada (Autopilot Feel The Force) oli molempina päivinä ROP-juniori ja lauantaina myös ROP, Koda (S. Royal Contender) taas oli kaksi kertaa VSP. Näin ollen näistä molemmista tuli Liettuan junnuvalioita ja samalla Viron junnuvalioita! Myöskin avoimien luokkien Derrick (S. Knockout) ja Helmi (S. Checkmate) kerryttivät sertitiliään molempina päivinä. Juuri paremmin ei siis olisi voinut mennä

Onneksi tuli vaihdettua isompaan autoon...

Sangron Knockout

Sangron Checkmate

Sangron Royal Contender LT JMVA EE JMVA

Autopilot Feel The Force LT JMVA EE JMVA

Panevezysin palkinnot

Sisko ja sen veli








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti